Stoelmassage voor bedrijven ~ BewustSite

Stoelmassage voor bedrijven


Stoelmassage op het werk geef ik op een speciale ergonomische stoel. Tijdens deze massage van twintig minuten ontvangt de medewerker een massage van hoofd, nek, rug, schouders, armen en handen.

photo-1466769275244-c996f42704ee

Ik gebruik verschillende technieken, waaronder een milde maar dynamische drukpuntmassage, met als doel het verminderen of wegnemen van pijnen en stressklachten. Daarnaast het kneden van de spieren, en een combinatie van  massage en focus op ademhaling. Een diepe ontspanning als resultaat.

Preventie

Massage maakt werknemers bewuster van hun werkhouding en mate van spanning. Onbewuste signalen die het lichaam uitzendt worden bewust en daardoor tijdig gesignaleerd. Regelmatig heb ik mensen kunnen doorverwijzen naar huisarts of fysiotherapeut. Stoelmassage kan daarom, zorgen voor een goed preventief beleid op de werkvloer.

Ervaring

Door mijn jarenlange ervaring bij bedrijven, heb ik gezien en beleeft hoe belangrijk het voor de werksfeer is dat er tijd en ruimte wordt vrijgemaakt door de werkgever voor deze persoonlijke aandacht via de stoelmassage. Mijn voelsprieten zijn door deze ervaring sterk ontwikkeld, waardoor ik nog meer kan ondersteunen en coachen. Per dag kan ik een afdeling van maximaal 28 personen behandelen.

 

Meld mij aan voor Maya Wijsheid!

Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Neem contact op!

Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.