Bewustzijnscoach

Bewustzijnscoach


Mijn methode van coaching - waarin we samen aan de slag gaan - is uniek.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Niemand is perfect.

Gelukkig is niemand perfect, want dat maakt mensen voor mij juist zo leuk en boeiend. Soms loop je tegen dingen aan die je beletten om echt van het leven te genieten. Je kunt er niet de vinger op leggen, maar het voelt niet goed.

Doortastend, puur, speels, recht door zee, helder, praktisch, snel tot de kern, in het hier-en-nu en afgestemd op de behoeften die er leven. Belangrijk in mijn aanpak is het letterlijk in beweging komen door Body & Mind Language. Ons lichaam spreekt een taal, lichaamstaal. In deze taal ligt informatie opgeslagen. Door de verscholen boodschap te duiden in beweging wordt het onbewuste uitgenodigd zich te tonen. Onderdrukte emoties worden in beweging gezet. Door het in beweging zetten van deze emoties, wordt het losgelaten. Het voelt letterlijk lichter na de behandeling. Eenmaal losgelaten emoties komen nooit meer terug. Daarna kan je beginnen van het leven te genieten.

Mijn ervaring is belangrijk, maar minstens even belangrijk is de klik die ontstaat tussen jou en mij. Jij bent immers een uniek mens. Door onze samenwerking gaat jouw energie weer stromen. Je komt weer in je kracht, en je kan weer oprechte keuzes maken. Daar word jij blij en gelukkig van.

Meld mij aan voor Maya Wijsheid!

Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Neem contact op!

Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.