Acceptatie


foto blog

Ons brein leert door herhaling

Het leuke is nu dat we met onze hersenen onze gedachtengang kunnen veranderen. En… dat is gewoon oefenen! Heel apart! Hoe vaker je bepaalde woorden kiest, hoe meer het in je gedachten gaat rondwentelen. Dat waar je je aandacht op richt, groeit. Kijk maar naar hoe je verandert als er een baby in aantocht is, of een bruiloft, of je staat op het punt een reist te maken. De voorpret, het vooruitzicht van wat er gaat komen, maakt dat je gedachtes al in positieve zin veranderen. Tenzij je natuurlijk stijf staat van de voorbereidingen.

De oerkracht van acceptatie

Acceptatie is een van de krachtigste vormen van energie die er is. Op het moment dat je accepteert dat het niet gaat zoals jij wilt, ontspan je en komt er weer ruimte voor nieuwe inzichten. Accepteer dat je het niet makkelijk vindt om fouten te maken. Accepteer dat je alleen bent. Accepteer dat je bang bent voor…  Accepteer dat het koud is en veel regent. Accepteer dat er weinig geld op je bankrekening staat. En breng jezelf in de ontspanning waar je onbewust zo hard naar verlangt!

 

 

Contactinformatie

Willem Hedastraat 149
   1816 KC Alkmaar
06-14 02 74 35
info@bewustsite.nl


© 2018 Bewustsite.nl

Meld mij aan voor Maya Wijsheid!

Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Neem contact op!

Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.